Sfaturi pentru casă

Pentru următoarea petrecere (de grădină): 4 rețete delicioase de ultimă generație pentru punci pentru copii

27views

Cuprins

Fie că este vorba de o mare petrecere în grădină sau de o mică reuniune de familie, băuturile delicioase sunt ceva ce face să bată mai repede inimile invitaților la petrecere, tineri și bătrâni. Și nu trebuie să includă întotdeauna băuturi spirtoase cu grad ridicat de alcoolemie.

Deci, ce zici de un punch gustos pentru copii pentru toată lumea? Nu numai că are un gust mai bun, dar este și mai sănătos datorită sucului și fructelor proaspete. În plus, are un gust mult mai bun decât băuturile răcoritoare simple și arată și bine.

Garantat să placă atât tinerilor, cât și bătrânilor:

Pentru a vă asigura că toți invitații își merită cu adevărat banii, puteți merge puțin mai neobișnuit decât clasicul punch de căpșuni fără alcool. Sunteți în lipsă de idei? Iată 4 rețete ingenioase de punch pentru copii, care îi vor încânta pe cei mici și chiar și pe unii dintre cei mari!

Clasicul cu un sfat din interior: punch de căpșuni pentru copii

Copiii adoră căpșunile, indiferent de forma în care se prezintă. Așa că este clar că un punch este și el preferat de cei mai mulți dintre ei. Tot ce aveți nevoie pentru acest punch clasic pentru copii este:

Pentru 12 porții de punch de căpșuni:

 • 1000 g căpșuni (proaspete sau congelate, neîndulcite)
 • 2 linguri de zahăr (mai mult sau mai puțin este întotdeauna posibil, bineînțeles)
 • 2 portocale
 • 2 litri de suc de mere
 • 2 litri de suc de fructe roșii, de exemplu, suc de coacăze negre (răcit)
 • aprox. 1 litru de apă minerală spumantă (rece ca gheața)
 • Sfat din interior: 6-8 frunze de mămăligă proaspătă (congelată)
Credit: Getty Images

Cum se prepară punciul de căpșuni pentru copii:

Se spală căpșunile proaspete și se îndepărtează părțile verzi; căpșunile congelate se decongelează cel mai bine, se zaharisesc ușor, se pun în bolul de punch și se acoperă cu suc de mere. Sfat din interior: Adăugați frunze de cătină congelate și lăsați totul la infuzat. Vei fi uimit de câtă aromă adaugă câteva frunze de woodruff. Răciți sucul de mere rămas.

Finalizați punch-ul chiar înainte de servire: Adăugați restul de suc de mere, sucul de fructe roșii și portocalele, după gust. Completați cu apă minerală la sfârșit.

Citește și: „Ce este?

Punch special pentru copii: Punch cu ursuleți de gumă

Ursuleții de gumă îi fac uneori fericiți pe adulți, dar în primul rând îi fac fericiți pe copii. Și tocmai de aceea puteți face un punch cu ei. Pentru punch-ul pentru copii cu ursuleți gumate aveți nevoie de:

Pentru 12 porții de punch cu ursuleți cu gumă:

 • 4 pungi de ursuleți gumate (200 g fiecare)
 • 3 litri de suc de mere
 • aprox. 2 litri de apă minerală spumantă
Punch cu ursuleți de gumă pentru copii
Credit: iStock

Cum se prepară punch-ul cu ursuleți gumate:

Cu o zi înainte de petrecere, înmuiați una sau două pungi de ursuleți gumate în suc de mere peste noapte. Se scot ursuleții gumați decolorate sau se îndepărtează cu ajutorul unei sită. Completați sucul de ursuleți cu apă, adăugați restul de ursuleți gumate și serviți imediat.

Dacă vă faceți griji că punch-ul nu va fi băut suficient de repede înainte ca noii ursuleți de gumă să-și piardă complet culoarea, vă recomandăm următoarele: În loc să adăugați ursuleții de gumă în sucul de ursuleți de gumă, aruncați pur și simplu unul sau doi ursuleți într-o formă de cuburi de gheață cu o zi înainte, turnați suc de mere sau apă și congelați. Acest lucru menține punch-ul frumos și rece, iar ursuleții își păstrează culoarea și forma un pic mai mult timp.

Punch sănătos pentru copii: Punch de ananas

La petreceri există tot felul de bunătăți și dulciuri. De aceea, părinții doresc să reducă zahărul din băuturi. Un punch pentru copii care nu conține aproape deloc zahăr adăugat este, prin urmare, o schimbare binevenită și delicioasă printre rețetele de punch pentru copii.

Pentru 12 porții de punch de ananas:

 • 1 litru de suc de ananas
 • 300 ml suc de lămâie sau de lime
 • 1,5 litri de apă plată
 • 2 litri de apă minerală spumantă
 • Fructe la alegere (proaspete sau congelate)
 • Zahăr opțional pentru a decora
Punch pentru copii cu ananas
Credit: Getty Images

Cum se prepară punch-ul pentru copii cu ananas:

Se amestecă sucul de ananas cu apă și suc de lămâie și se dă la rece. Înmuiați marginea paharelor/copilor individuale în apă și apoi înmuiați-le în zahăr (pentru a crea o margine frumoasă de zahăr pe pahar). Împărțiți fructele între pahare/cupe și completați cu punch.

Sfat de lectură:

Quick & punch fructat pentru copii: Punch de fructe colorat

Dacă nu aveți mult timp la dispoziție, dar doriți totuși să pregătiți un punch delicios pentru copii pentru invitații dumneavoastră, folosiți pur și simplu fructe congelate și conservele de fructe îndrăgite de majoritatea bunicilor. De ce ai nevoie pentru acest punch de fructe delicios de colorat și, mai ales, super rapid:

Pentru 12 porții de punch de fructe

 • 1 pungă de amestec de fructe congelate (750 g)
 • 2 cutii de cocktail de fructe
 • 2 litri de suc de cireșe
 • 2-3 litri de apă minerală spumantă
Punch de fructe colorat pentru copii
Credit: iStock

Cum se prepară punch-ul rapid de fructe:

Puneți amestecul de fructe congelate și conservele de fructe fără suc într-un recipient și completați cu suc de cireșe. Adăugați apă minerală rece. Gata.

Sperăm să vă placă rețeta noastră și sperăm să vă placă să o gătiți, să o coaceți și să o gustați cu plăcere! Nu ezitați să ne scrieți la sau pe : Suntem întotdeauna bucuroși să primim sugestii și cereri de rețete!

Leave a Response