Sfaturi pentru casă

Știți cât va costa o umbrelă de soare în 2024? Toate prețurile, regiune cu regiune

24views

Este oficial momentul să ne gândim la sezonul estival, dar cât costă o umbrelă de soare în vara anului 2024?

După multe așteptări, a venit în sfârșit momentul să ne bucurăm de tot anul: temperaturile cresc acum și, ca să fim sinceri, o fac și cu o viteză care ne lasă pe toți cel puțin fără cuvinte. Și, tocmai din acest motiv, gândurile noastre nu pot să nu se îndrepte spre anotimp și spre relaxarea care ne așteaptă.

Pe de altă parte, luna mai a fost, poate, oarecum neregulată, cu un început mai degrabă călduț și o a doua jumătate care, în schimb, ne-a prins sub greutatea ploilor inconstante și bruște. Dar acum că vremea rea pare să fi fost lăsată în urmă, este cu siguranță timpul să ne concentrăm asupra verii și, în special, asupra modului în care să petrecem această perioadă: și anume la malul mării și, eventual, sub un parasolar.

Creștere la vedere, ce se întâmplă

Știți cât va costa o umbrelă de soare în 2024? Toate prețurile, regiune cu regiune (inran.it)

Da, în ciuda speranțelor mai mult decât optimiste ale tuturor, anul 2024 se așteaptă ca, în ceea ce privește costurile și taxele de scăldat, să fie mai mare decât 2023. Acestea sunt, de fapt, niște cifre care pentru mulți erau chiar previzibile: după cum știm cu toții, pe de altă parte, situația din țara noastră cu siguranță nu se îmbunătățește și cei mai mulți dintre noi continuă să fie blocați într-o adevărată menghină de fier la din cauza crizei economice care a lovit teritoriul nostru.

Pe scurt, inflația ne-a lovit acum pe toți, fără nicio șansă de a ne putea salva sau măcar de a respira ușurați. Și, mai presus de toate, afectează acum fiecare sector al vieții noastre cotidiene: primele domenii afectate, de fapt, au fost, fără îndoială, sectoarele primare, sau gazul și electricitatea din cadrul facturilor noastre. Cu toate acestea, situația s-a extins mult mai mult și, mai ales, afectează acum și sectoare oarecum secundare, dar care au un impact egal asupra multora dintre noi.

Vara anului 2024, costurile unei umbrele de soare

Dar să intrăm în amănunt și să încercăm să aflăm, mai în detaliu, cu ce creșteri ne vom confrunta în această vară 2024 la achiziționarea umbrelelor de soare de sezon. În Alassio, de exemplu, s-a înregistrat o creștere de 3 la sută față de anul trecut, cu tarife sezoniere de 340 de euro.

În schimb, în Alghero, creșterea este de doar 2%, cu o cifră de 220 de euro, similară cu cea din Gallipoli, unde vorbim de 275 de euro. Printre cele mai mari creșteri, în schimb, putem cita cu siguranță Rimini, cu o creștere de 4 la sută și un tarif de 150 de euro, Viareggio cu o rată de 5 la sută și un cost de 209 euro și, în sfârșit, Senigallia cu o creștere de 8 la sută și un cost de 145 de euro.

Leave a Response