Sfaturi pentru casă

toaletă igienizată pentru întreaga familie în fiecare zi: nu este un miraj, o puteți avea cu această metodă

30views

Toaletă igienizată și curată pentru întreaga familie în fiecare zi: nu este deloc un miraj. O puteți obține făcându-vă rost de echipament și urmând procedura pas cu pas.

Trebuie să o spunem: unii oameni sunt literalmente până în punctul în care nu pot rezista atunci când dau peste o fărâmă de pământ, iar cei care ar amâna acest lucru la nesfârșit. Dacă credeți că faceți parte din prima categorie, atunci ați ajuns cu siguranță în articolul potrivit.

În calitate de obsedat de curățenie, suntem siguri că unul dintre punctele principale în care vă concentrați eforturile de igienizare este baia. Și, în special, toaleta. Groaza care ne cuprinde pe cei mai mulți dintre noi, mai ales dacă trăim în familii numeroase, este aceea de a găsi toaleta mereu murdară.

Un scenariu care ne face pielea de găină doar imaginându-l. Și totuși, așa cum suntem pe cale să vă arătăm, există un truc pentru a avea o toaletă mereu curată și igienizată în fiecare zi. Tot ceea ce aveți nevoie este un anumit detergent pentru toalete, un cârpă din microfibre, un perie cu peri rigizi, și ați terminat. Aveți încredere în noi: dacă aplicați zilnic sfaturile noastre, toaleta dvs. va străluci la fel de curată ca și cum abia ați fi cumpărat-o.

Curățarea toaletei, cum să o igienizezi și să o faci să strălucească în fiecare zi: procedura

Pentru a face curățenia menajeră mai rapidă și mai economică, în articolele anterioare v-am arătat cum să folosiți anumite produse pe care le aveți în casă – – pentru a o face să strălucească de parcă tocmai ar fi fost inaugurată. Cu toaleta, după cum urmează să aflați, puteți obține același rezultat în câteva mișcări.

Primul pas este să aplicăm detergent specific de-a lungul marginii interioareasigurându-vă că produsul curge pe pereții toaletei și o curăță bine. În timp ce așteptați ca produsul să își facă efectul, concentrați-vă pe curățarea exteriorului toaletei.

Înarmat cu cârpă din microfibre și un spray de curățare, care poate fi și pe bază de înălbitor, pentru a igieniza temeinic tabletă, capac și rezervor. În acest caz, înălbitorul va fi util pentru a îndepărta orice pete pe care le poate crea utilizarea constantă a obiectelor sanitare.

După ce ați terminat de curățat exteriorul, va trebui să reveniți la concentrarea asupra interiorului. Și tocmai în acest moment va intra în funcțiune peria cu peri rigizi.

Toaletă igienizată pe dinăuntru și pe dinafară: dacă faceți acest lucru în fiecare zi, nu mai trebuie să vă temeți de germeni și bacterii

Cu ajutorul perie pe care v-ați procurat-o, frecați energic pereții interiori ai toaletei, profitând de acțiunea detergentului aplicat anterior. Insistați în special pe marginea inferioară, unde tind să se acumuleze cei mai mulți germeni și bacterii. În cele din urmă, nu neglijați să treceți peria de mai multe ori pe petele încăpățânate pentru a scăpa de ele definitiv.

Odată ce și această etapă a fost finalizată, ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să trageți apa la toaletă. Procedând astfel, veți îndepărta orice murdărie și reziduuri de detergent, asigurând o toaletă curată și igienică în orice punct minuscul.

Leave a Response