Sfaturi pentru casă

Trucul pentru a pregăti o gelatină delicioasă de mozaic cu aromă de struguri și cremă de brânză.

Gelatina este un desert delicios. Prepararea sa ușoară a făcut-o foarte populară și în zilele noastre mulți oameni o pot face de acasă sau dacă își doresc deja ceva foarte elaborat o pot cumpăra.

Cu toate acestea, există o rețetă sau alta pe care nu mulți o cunosc, dar care cu siguranță vă va atrage atenția, deoarece pe lângă gelatină, gelatina sa ingredientele au mai multe elemente. Dacă vreți să știți care sunt acestea, vă spunem aici.

Cum este procesul de realizare a jeleului mozaic?

Dacă jeleul de mozaic este bogat, cu cremă, îl veți îndrăgi cu siguranță, pentru că este gustul este delicios și cel mai bun lucru este că o veți putea face cu doar câteva ingrediente.

„Genesis Jeannine 0” explică faptul că pentru a o prepara veți avea nevoie de următoarele ingrediente care sunt: – Ingrediente pentru a face o rețetă de fructe:

  • 4 căni de apă fierbinte
  • 2 pliculețe de jeleu de struguri
  • 1 cutie de lapte evaporat
  • Jumătate de baton de cremă de brânză
  • ½ cană de lapte integral

Amestecați gelatina cu apa și lăsați-o să stea 10 minute, ungeți forma pe care o veți folosi și duceți-o la frigider.

După ce apa s-a odihnit, se adaugă 2 căni de apă la temperatura camerei și se pune în matrița rece și se duce la frigider. Când s-a întărit bine, se taie în bucăți mici.

Scoateți o altă formă, ungeți-o din nou și duceți-o din nou la frigider. frigider. Într-o altă cană se adaugă apă fierbinte, un plic de jeleu de struguri, se amestecă și se lasă să stea 5 minute; asigurați-vă că nu sunt cocoloașe.

În blender se adaugă cutia de lapte evaporat, 4 uncii de cremă de brânză (sau jumătate de baton), ½ cană de lapte integral și gelatina care s-a odihnit deja. O mixezi și ceea ce vei face este ca, în timp ce pui gelatina, să adaugi un strat de jeleu de struguri și să amesteci celălalt strat cu crema de brânză.

Cât timp îi ia gelatinei să se întărească?

Nu fiți neliniștiți. Știm că poate dura mult timp până când gelatina se termină de întărit, dar pentru a vă da o idee, timpul necesar pentru ca aceasta să se întărească este de aproximativ maxim două ore.

Veți vedea acest rezultat în nivelul de răcire al frigiderului dumneavoastră și luați în considerare faptul că, dacă acesta este plin, atunci va mai dura câteva ore.

Profitați și faceți jeleul acasă, cu siguranță veți dori să îl preparați și să vă bucurați de aroma sa.

Leave a Response