Stil de viață

Nu continua să faci o omletă de cartofi greșită: Trucul pe care îl sari și care o va face perfectă

306views

Omleta de cartofi este un element de bază al bucătăriei spaniole.Este un fel de mâncare spectaculoasă, cu costuri reduse, care va fi întotdeauna perfectă dacă urmați această rețetă. Cele mai simple ingrediente, doar trei, cartofi, ouă și ulei, pot face un fel de mâncare spectaculos.

Aproape la fel de cunoscută ca paella, această rețetă este una care se prepară în fiecare casă, cu câteva particularități. Fiecare maestru își cunoaște propria rețetă, dar există un truc care nu dă greș niciodată și pe care ar trebui să îl avem în vedere.

Faci greșit omleta de cartofi

Când vine vorba de a face o omletă bună, există mai mulți factori care influențează rezultatul și de care, în primul rând, trebuie să ținem cont. O omletă sau alta nu va ieși la fel, dar ne poate oferi un finisaj perfect din toate punctele de vedere, scoțându-ne din mai mult de un necaz.

O omletă de cartofi cu puțin cârnați și câteva brânzeturi naționale, cu o pâine locală bună, poate ajunge să devină o cină sau un prânz excepțional. Este vorba de a te apuca de treabă pentru a pregăti un fel de mâncare care va încânta întreaga familie și prietenii.

Câteva ingrediente dau naștere unui fel de mâncare de excepție, iar pentru ca acesta să iasă bine, această materie primă are foarte mult de a face cu ea. Trebuie să facem rost de soiul de cartofi care ne place cel mai mult și să reușim să îi amestecăm cu ouă cât mai proaspete pentru a obține rezultatul dorit.

Uleiul de măsline are și el un rol important în ecuația finală. Deși scump, un ulei de măsline bun este poate unul dintre elementele de bază care ne va oferi un finisaj perfect din toate punctele de vedere. O opțiune bună care va sfârși prin a fi cea care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre.

Dacă vă gândiți să realizați un tip de rețetă care să arate întotdeauna bine, cumpărați o tigaie potrivită. Nu strică niciodată să fii însoțit de acest element care va ajunge să gestioneze mult mai bine un tip de detaliu care va deveni excepțional. Totul se adună și dacă aplicați și acest truc, veți obține un finisaj perfect pentru un preparat tradițional al bucătăriei noastre care vă va purta pe umeri din sala de mese. Luați act de ceea ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de o omletă de excepție.

Acest truc va face ca omleta dumneavoastră să fie perfectă de fiecare dată.

Există un truc pe care noi nu-l facem niciodată și care chiar funcționează. Ceva ce mamele și bunicile noastre obișnuiau să facă atunci când timpul mergea un pic mai încet, înainte de sosirea noilor tehnologii și a elementelor care par să preia controlul asupra ceasului și să ne lase pe noi relegate în plan secund.

The Cartofii pot fi din orice soi dorim.dar trebuie să aplicăm întotdeauna o etapă pe care o sărim mult prea des, de fapt este vitală pentru ca omleta să fie delicioasă. Este un lucru pe care îl fac cele mai bune restaurante, conștiente că trebuie să servească un fel de mâncare excepțional.

Varietatea de cartof care ne place cel mai mult trebuie să fie perfect încadrată într-o schimbare atunci când gătim acest tip de mâncare. Un cartof mai mult sau mai puțin tare sau granulat poate ajunge să fie axa centrală a unui fel de mâncare care vă va surprinde.

Tot ce trebuie să faceți este să începeți pregătirea prin decojirea cartofilor și înmuierea lor în apă. Amidonul eliberat de acești cartofi înmuiați va face ca omleta să fie mult mai bună. Ei vor da rețetei finisajul pe care sperăm să îl obținem cu o mică modificare care poate fi crucială.

Puteți obține finisajul pe care îl doriți cu această înmuiere care, în doar câteva minute, vă va da un rezultat bun. Începeți mai întâi omleta, lăsați cartofii la înmuiat timp de o jumătate de oră, apoi lăsați cartofii să se scurgă bine în timp ce începeți să pregătiți acest preparat delicios, încălzind tigaia cu uleiul.

Odată ce aceasta este fierbinte, puteți începe să prăjiți cartofii încet, încet, dar sigur. Scopul este de a obține în final una dintre acele omlete care te vor face să crezi că tocmai te-ai așezat într-un restaurant din centrul orașului. Conștientizați că, alături de o bere bună, veți avea cea mai minunată tapa de casă din lume.

Când cartofii sunt gata, scurgeți-i și bateți oul cu ei într-un castron. Între timp, reîncălziți uleiul scurs sau puneți ulei nou în tigaie pentru ca aceștia să fie delicioși. Acum este timpul să adăugați sare după gust.

Când tigaia este fierbinte, adăugați amestecul și lăsați-l să se gătească după gust. Gradul de coacere al omletei de cartofi este foarte personal. Când credeți că este gata, întoarceți-o și așteptați să se termine de gătit. Veți avea gata un preparat spectaculos.

Leave a Response