Stil de viață

O minge de folie va face minuni în baie. Încercați acest truc

382views

Folia de aluminiu este un produs ușor de accesat, ieftin și versatil, pe care merită să îl aveți întotdeauna acasă. Dacă ai crezut că îi cunoști deja toate utilizările, s-ar putea să te surprindem. Rupeți o bucată, tăvăliți-o într-o minge și luați-o cu dvs. în baie. Nu este nevoie decât de câteva momente și se întâmplă o adevărată magie. Vă asigurăm că efectul este foarte satisfăcător.

De obicei o folosim pentru ambalaje alimentare, dar acesta este doar începutul posibilităților foliei de aluminiu. Va fi utilă nu numai în bucătărie, ci și în baie, Folosind acest brevet veți economisi multă muncă, nervi și, de asemenea, bani. Este un truc ieftin, sigur, eficient și ecologic, care merită să fie cunoscut. Încercați-l o dată și repetați-l mereu.

Se pare că folia de aluminiu poate înlocui cu succes detergenții, periile și cârpele. Tot ce trebuie să faci este să o rulezi într-o minge și să o freci pe un robinet umed. Doar câteva mișcări și robinetul va fi de nerecunoscut. Calcarul și depunerile cosmetice vor dispărea rapid, iar robinetele vor străluci ca noi.

Nu trebuie să vă faceți griji că pelicula zgârie suprafețele delicate. Nu se va întâmpla așa ceva. Dimpotrivă, robineții sunt chiar mai netezi și mai strălucitori. Și, cel mai bun lucru, nu aveți nevoie de produse speciale sau de detergenți. Tot ce ai nevoie este o bilă de folie de aluminiu, puțină apă și câteva momente. Iar efectul este cu adevărat impresionant. Ca după o curățare profesională. Nu vă vine să credeți? Încearcă-l în baia ta.

Folia de aluminiu are multe utilizări neobișnuite și este potrivită nu numai pentru ambalarea alimentelor și pentru coacere. Am scris odată că merită să vă înfășurați picioarele în ea sau să o folosiți pentru a pune bile în mașina de spălat. Ea previne eficient electricitatea statică în păr (este suficient să o frecați pe șuvițe) și chiar ajută la reducerea facturilor la încălzire, menținând camera caldă. De asemenea, servește foarte bine în bucătărie ca un capac alternativ pentru o oală sau o cratiță, dacă se întâmplă să nu aveți unul potrivit. Iar dacă așezați folia de aluminiu pe balconul dumneavoastră, aceasta va descuraja eficient porumbeii.

Leave a Response