Stil de viață

Schimbarea la care nu te așteptai în Google Maps: una dintre cele mai folosite funcții ale sale va dispărea.

33views

Google Maps face o schimbare la care nu vă așteptațiUna dintre cele mai utile funcții ale sale, pe care cu siguranță ați folosit-o de mai multe ori, va dispărea. Fie că vă place sau nu, va trebui să vă luați adio de la unul dintre elementele care v-au făcut viața mai ușoară.

Cu toții am folosit această funcție de mai multe ori, iar acum ea va dispărea complet fără ca noi să putem face ceva pentru a o opri. Așadar, va trebui să urmărim cu atenție o schimbare care ar putea fi semnificativă.

Google Maps face o schimbare la care nu te așteptai

The primele aplicații pe care le folosim pentru a putea ajunge la la destinație, chiar înainte de a avea totul, a fost Google Maps. Era la fel de simplu ca și cum îți introduceai numele sau adresa și așteptai să te ghideze. Orice afacere care se respectă are Google ca element fundamental.

Este elementul de bază care va sfârși prin a fi cel care va face diferența pentru a se putea poziționa pe o piață extrem de competitivă. Tot ceea ce nu se află pe Google, în mod direct, este pentru că nu există și la fel se întâmplă și cu acest mod de a ajunge la orice destinație care va dispărea în curând.

În schimb, va trebui să ne confruntăm cu o schimbare puternică care va marca un înainte și un după. O schimbare radicală care poate condiționa foarte mult deciziile noastre sau modalitățile de a ajunge la destinație și de a comunica pe care le-am folosit până acum cu un confort total.

Google transformă și ne dă posibilitatea de a ne găsi destinația, dar este capabil să ne spună și ce ne așteaptă. În această schimbare majoră care ne așteaptă, va trebui să ne adaptăm la ceea ce avem în față, astfel încât nimic și nimeni să nu rămână în urmă.

Aceste hărți pe care am putut vedea destinația vor rămâne active, așa că nu trebuie să ne facem griji, dar s-ar putea să trebuiască să fim atenți la alte elemente care vor continua să fie foarte active. Urmează un nou mod de a vedea lumea, dar mai ales de a ne conecta cu ea, în care Google va fi protagonistul.

Urmează o schimbare importantă de care ar trebui să începeți să vă temeți cu adevărat și care, într-un fel, va sfârși prin a fi ceea ce va face diferența în toate sensurile. O opțiune pe care va trebui să o uitați pentru totdeauna a fost cea care vă permitea să comunicați cu companiile.

Una dintre cele mai folosite funcții ale sale va dispărea.

Opțiunea de a intra pe chat din Google Maps va dispărea complet. Va trebui să ne bazăm pe alte forme de comunicare pentru a putea vorbi cu compania în sine sau pentru a solicita o masă. Chat-ul care, datorită Google, ne-a facilitat mult comunicarea va dispărea.

A sosit momentul să începem să ne pregătim pentru a face față unei serii de elemente care sunt esențiale și pe care chiar ar trebui să le aveți în vedere atunci când folosiți această aplicație. Google se concentrează pe ceea ce trebuie să realizați cu adevărat prin intermediul ei, pentru a putea găsi ceea ce căutați.

Pentru a comunica cu locul în care vă deplasați, este mai bine să vă uitați la alte alternative care vă vor permite să determinați cele mai bune modalități de a stabili acest tip de relație cu locul în care vă deplasați. Este o schimbare care poate face diferența și care chiar are multe de spus pentru tine.

Astfel, vei ajunge să primești ceea ce ai nevoie, dar fără acele extra pe care ți le-a oferit Google. Este timpul să transformi în realitate acel mod de a face posibilă găsirea și ajungerea la destinația de care ai nevoie. O opțiune care să reducă funcțiile, dar care să se concentreze și pe ceea ce ai cu adevărat nevoie.

Mulțumită Google Maps veți continua să vă găsiți destinația, indiferent unde vă aflați în lume, Google este peste tot și este capabil să vă ghideze datorită unui GPS care îi permite să știe în orice moment unde vă aflați. De acum încolo va trebui să întrerupeți chat-ul din această aplicație, dar veți putea continua să faceți ceea ce făceați fără nicio problemă.

Google vă ușurează, ca întotdeauna, situația și face posibil ceva despre care poate nu știați până acum. Poate că nu v-ați dat seama până acum că nu dispare, că puteți comunica cu ușurință cu companii sau locuri pe care obișnuiați să le vizitați, era o modalitate simplă de a face acest lucru.

Atenție, trebuia să fii dispus să conversezi de pe Google Maps la o cameră de chat, nici răspunsul nu este garantat. Acum, această aplicație nu mai funcționează și nu trebuie să o actualizezi, trebuie doar să fii pregătit să faci față schimbării radicale care ar putea veni în orice moment.

Ne vom lua adio de la aceste funcții, dar Google Maps ne va surprinde cu siguranță cu noi funcții care vor facilita începerea comunicării cu acest sistem care poate schimba totul.

Leave a Response