Stil de viață

Toate utilizările cremei Nivea (cutie albastră) de care nu știai

24views

The Crema Nivea din cutia albastră este una dintre cele care ne însoțește de mult timp, un produs de bază care are o serie de utilizări pe care poate nu le știai. Este una dintre cele mai folosite, iar popularitatea sa nu este întâmplătoare, milioane de femei din Spania o folosesc și au folosit-o.

Mamele și bunicile au luptat împotriva trecerii anilor cu ajutorul unui tip de cremă care a devenit o adevărată revoluție. Proprietățile sale hidratante, precum și acel preț care ne face să ne îndrăgostim de ea, sunt cele care o fac să fie un bun de bază cu mult mai multe utilizări decât credeai.

Crema Nivea într-o cutie albastră este un clasic

este unul dintre mărci de creme de îngrijire personală cu care poate sunteți familiarizați, dar povestea sa este cu adevărat uimitoare. Și-a creat o nișă pe o piață foarte competitivă prin vânzarea unui singur produs care a ajuns în fiecare casă, și puține erau cele care nu îl aveau afișat în mod proeminent în baie.

Numai mirosul său ne va aminti de orice mamă sau bunică. Acea aromă caracteristică atunci când ne pun la culcare în fiecare seară. Acel amestec de moliciune și afecțiune pe care ni-l transmite merge mult mai departe decât pare. În cele din urmă, vom ajunge să obținem un element excepțional care poate ajunge să fie cel care face diferența.

În esență, trebuie să fim pregătiți să cunoaștem acest produs care ne însoțește de mult timp. Nivea este un brand consacrat de calitate și încredere, mai ales dacă ne gândim de cât timp vinde produse celebre.

După cum spune site-ul lor: „Am inventat îngrijirea modernă a pielii acum mai bine de 100 de ani cu NIVEA Creme. Astăzi, milioane de oameni din întreaga lume, cu diferite tipuri de piele, au încredere în marca NIVEA. Acesta este motivul pentru care cercetătorii noștri se concentrează în special pe individualitatea pielii umane și pe nevoile diferite de îngrijire care decurg din cultură, sex și vârstă. Ca urmare, am creat numeroase produse inovatoare de îngrijire a pielii în ultimele decenii, de la deodorante la produse de protecție solară. Colaborăm cu peste 50 de instituții din întreaga lume pentru a ne asigura că produsele noastre sunt potrivite pentru pielea dumneavoastră. La sediul nostru central din Hamburg am înființat chiar și un laborator propriu pentru Asia și America Latină, unde cercetările sunt orientate în mod special către tipurile de piele și condițiile climatice tipice acestor regiuni. Visul și obiectivul nostru: ca într-o zi, toată lumea din lume să se bazeze pe produsele NIVEA pentru îngrijirea pielii.

Utilizări ale cremei Nivea despre care nu știai că există

Din unele puncte de vânzare Nivea, acea cutie albastră pe care toată lumea ar trebui să o aibă acasă, ne arată modalitățile de utilizare a acestui produs care ne poate schimba viața. Nu numai că putem obține o piele mai îngrijită, dar putem merge mult mai departe în unele aspecte esențiale.

Este o cremă ideală pentru a ajuta la vindecarea pielii atunci când ți-ai făcut un tatuaj. Dacă sunteți un iubitor de tatuaje, păstrați întotdeauna această cremă acasă. Vei vedea cât de repede se vindecă, deoarece este foarte hidratantă, exact ceea ce are nevoie pielea ta pentru a fi în formă maximă.

Rețineți că este important să vă procurați această cremă pentru a vă curăța gențile sau jachetele din piele. Pielea naturală are tendința de a se usca, așa că, dacă vrei ca aceasta să strălucească și să arate ca nouă, un pic din această cremă aplicată cu o cârpă îți poate oferi tot ce ai nevoie și chiar mai mult.

Este, de asemenea, un element care te poate ajuta să faci ca pantofii să ajungă să fie pe măsura ta sau cel puțin să nu fie atât de strâmți. Aplicați puțină din această cremă și puneți puțină greutate pe ea pentru a face pantoful mai lat. Acest lucru este valabil mai ales pentru pantofii din piele, dacă sunt cu o mărime mai mică sau au un design mai îngust. Cu această cremă vei face ca picioarele tale să se potrivească mult mai bine în ei.

Hidratează-ți pielea și protejează-o de agresiunile soarelui.. Acum, în timpul verii, când poate că am luat prea mult soare, putem evita să ne deteriorăm pielea folosind această cremă ca o cremă după plajă. Evident, dacă pielea dumneavoastră este foarte arsă de soare, ar trebui să consultați un specialist sau să folosiți un alt produs, dar pentru utilizarea zilnică diferențele sunt vizibile.

Dacă sunteți în căutarea unei creme pentru orice la un preț bun, nu ezitați, această cremă este una dintre cele mai bune care există, dovadă sunt cei peste 100 de ani de istorie cu un produs care a funcționat întotdeauna.

Leave a Response